Közeledik a határidő, és persze a díjátadó is – február 6. 24:00 óráig lehet pályázni A Fény Mestere 2021 Nívódíjra

Idén 5. alkalommal írták ki A Fény Mestere világítástechnikai pályázatot, és ezzel együtt a hallgatói pályázatot a Junior Master of Light-ot is meghirdették. A Lisys-Project Kft. és az ERCO évekkel ezelőtt elkötelezte magát a hazai világításkultúra fókuszba helyezése mellett. A Nívódíjjal és a hallgatói díjjal a legjobb eszközt találták meg arra, hogy felhívják a figyelmet a formabontó megoldásokra, hogy láttassák a társszakmák együttműködésének erejét, hogy megmutassák, az egyik területen megfogant innovatív gondolat milyen átütő sikert hozhat egy másikon. A pályázatokat február 6-ig várják.

A nagyszabású díjátadó kötetlen hangulata, de világítás-fókuszált tartalma is egyre több szakembert vonz. Ugyanakkor nemcsak a szakmai tartalom teszi érdekessé az érdeklődők számára az eseményt: ezen az estén ugyanis lehetőség van laza keretek között felvenni a kapcsolatot régi kollégákkal, vagy épp a közös érdeklődés ad apropót új ismertségek kialakítására.

Mi sem mutatja jobban az alapötlet szükségességét és a lebonyolítás helyességét, mint az, hogy A Fény Mestere 2021-hez minden eddiginél több támogató csatlakozott. A Magyar Belsőépítész Egyesület, a Magyar Mérnöki Kamara Elektrotechnikai Tagozata, a Magyar Építőművészet folyóirat és a Provim Kft. mind különdíjat támogat. Az Építészfórum amellett, hogy a díj médiapartnere, az idén először megvalósuló közönségszavazás lebonyolításában is részt vesz. A Junior Master of Light hallgatói pályázat külhoni kommunikációját az Erdélyi Innovációs Műhely tarja kézben. A Tungsram és a Griven csatlakozása a hazai és a nemzetközi gyártók elköteleződését jelzi.
A kiíró minden területen arra törekszik, hogy könnyítse a pályázók dolgát: a https://afenymestere.hu/afm-regisztracio/ oldal kötelező mezőinek kitöltésével a pályázat egyetlen lépésben benyújtható. A hallgatók a https://afenymestere.hu/jfm-regisztracio/ oldal értelemszerű kitöltésével pályázhatnak. A beadott anyag automatikusan indul minden Különdíjért, és vesz részt a közönségszavazáson, nincsen felesleges adminisztráció.
Érdemes tehát végig gondolni a 2019 óta megvalósult projekteket, biztosan van olyan, ami felkeltheti a szakmai zsűri figyelmét. A pályázatokat még kb. 2 hétig, február 6. 24:00-ig várják. És már most érdemes beírni a naptárba a díjátadó időpontját: március 2., helyszín: Műcsarnok. (A díjátadón a részvétel ingyenes, de előzetes névregisztrációhoz kötött, amit megtehet a hernady.zita@ideamarketing.hu címre küldött email-lel.)