FAQ

A nívódíjakkal

az alapító olyan szakemberek világítástervezési tevékenységét kívánja elismerni, akik munkájukkal emelik az épített környezet értékét, alkotásuknak élménynövelő ereje van.

Kik pályázhatnak A Fény Mestere – Master of Light díjra?
A pályázaton minden Magyarországon életvitel-szerűen dolgozó személy vagy maximum 3 fős alkotóközösség részt vehet. A Pályázók bármely Magyarországon 2022-2023-ban megvalósult, nívós kialakítású világítási rendszert, berendezést magába foglaló munkával, továbbá innovatív világítási megoldást magába foglaló iparművészeti alkotással, tárggyal, munkamódszer projekten keresztüli bemutatásával elindulhatnak, függetlenül attól, hogy annak tervei korábban mikor készültek el.

Egy pályázó vagy alkotóközösség maximum 3 munkával is pályázhat a díjra az adott évben. Ugyanakkor lehetőség van rá, hogy a Pályázó vagy az alkotóközösség ugyanazt a pályaművet egymást követő években is nevezze.

 

Van nevezési díj?
Nincs

 

Kik pályázhatnak a Junior Master of Light díjra?
A pályázaton részt vehet minden európai felsőfokú intézmény, pályázathoz köthető tanszékén alapképzésben vagy mesterképzésben résztvevő, vagy doktori intézetében foglalkoztatott korábban diplomázott hallgatója, ha rendelkezik magyarországi lakcímmel. Egy pályázó vagy maximum 3 alkotóközösség maximum 3 munkával pályázhat a díjra. A hallgatók nemzetiségében nincs kötöttség.

 

Építészirodák, alkotóközösségek is pályázhatnak?
Igen. Várjuk maximum 3 fős alkotóközösségek pályázatát is. Egy Pályázó vagy alkotóközösség maximum 3 munkával is pályázhat a díjra az adott évben.

Elérhetőség

info@afenymestere.hu

1142 Budapest, Tengerszem u. 78.

Hírlevél