A GE Lighting kollégái azon dolgoznak, hogy kapcsolatot teremtsenek a fizikai és a digitális világ között. Napjaink világítási rendszerei intelligensek, látnak, hallanak és tanulni is képesek. Az élenjáró technológia olyan kifinomult érzékelőket és fejlett szoftvereket használ, amelyek folyamatosan elemzik a környezetből érkező adatokat és ezek alapján optimalizálják a világítást.

Csonka Alexandra a GE Lighting Régiós Marketing Menedzsere szerint A Fény Mestere díj olyan előremutató kezdeményezés, amihez egyszerűen csatlakozni kellett. „A világításkultúra Magyarországon támogatásra, fokozott figyelemre szorul és pontosan az ilyen márkáktól, gyártóktól független kezdeményezések képesek arra, hogy az érintett szakembereket megmozgassa. A sajtó folyamatosan figyelemmel kíséri a pályázat alakulását és bemutatkozási lehetőséget biztosít a legjobbaknak. Nagy örömmel tölt el, hogy az Eco Különdíj támogatásával a GE Hungary is szerepet vállalhat ebben a misszióban. Azzal, hogy támogatjuk az Eco Különdíjat lehetőségünk van díjazni azokat az élenjáró megoldásokat, amelyek összecsengenek a GE energiatakarékos megoldásokat kereső politikájával.”- mondta Csonka Alexandra.

A pályázatokat nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink a következő szempontok szerint fogják értékelni és közülük a legjobbat kiválasztani:
• korszerű világítási technológiák alkalmazása
energiatakarékosság, környezetvédelem
• összhang az épített vagy természetes környezettel
• az alkalmazott világítástechnikai megoldás eredetisége, kreativitása

A Fény Mestere 2016 – Eco Különdíj győztesen egy éven keresztül jogosult lesz használni kommunikációjában a megnevezést.