Alkotó: Hunyadi István

A pályázat címe: Pine-Cone, Toboz Konzultációs tér

Megvalósulás státusza: Ötlet

Rövid összefoglaló: 

A választott munkám egy térelhatárolásra is alkalmazható világító test. Ez az ideiglenes tér lehetőséget nyújt a magán, illetve kis csoportos munkavégzésre, információcserére a munkahelyeken és az iskolákban.

A pályaműnek a pályázat célkitűzése szempontjából való összefoglalása:

A választott munkám egy térelhatárolásra is alkalmazható világító test. Ez az ideiglenes tér lehetőséget nyújt a magán, illetve kis csoportos munkavégzésre, információcserére a munkahelyeken és az iskolákban. A természetes anyagokból, fából és világos lenvászonból készült térelhatároló szűri a külső hatásokat.

A mennyezetre összecsukódó tárgy lehetővé teszi a terek könnyű, rugalmas és gyors átalakíthatóságát. A tárgy mozgatása, átalakítása játékos cselekvésre ösztönöz. A szerkezet redőnyhöz hasonlóan felhúzható és egy vagy több félkörből áll. A fülke belsejében a munkavégzéshez elegendő fény felülről érkezik. Az fülkén belüli tér fehér, munkavégzésre alkalmas diffúz fénye, a fenyő furnéron keresztül, kívülre meleg narancssárgás fényként szűrődik ki. Mely kellemes kiegészítő világítást teremt.

Poster:

Poster 01.