Kiből lehet Fény Mestere?

A Lisys-Project Kft. idén újra díjazza a világítás területén jövőbe tekintő megoldásokat. A 2015-ben alapított, a világítási kultúra fejlődését támogató és arra a szakmai körök figyelmét irányító A Fény Mestere – Master of Light világítástechnikai díjra újra be lehet nyújtani a pályázatokat.

A nívódíjjal az alapító a szakma figyelmét kívánja olyan világítástervezők, építészek, belsőépítészek, tárgytervezők, képzőművészek, iparművészek, elektromos tervezők és más, a kapcsolódó területeken alkotó szakemberek munkásságára felhívni, és a legkiemelkedőbbnek A Fény Mestere – Master of Light díj átadásával elismerni, akik világítástervezési folyamatokban felmutatott tudásukkal és munkájukkal hozzájárultak a hazai világítási kultúra fejlődéséhez és ezzel a világítástervezés ügyét előmozdították.

Az együttműködésre felkért médiapartnerek, szakmai szervezetek és kamarák biztosítják, hogy a díj híre és a pályázás feltételei eljussanak az érintettek széles köréhez. Mivel alkotóközösségek is nevezhetnek, így a nívódíj és a különdíjak kisebb stúdiók és tervezőirodák bemutatkozására is lehetőséget nyújt.

Köszönet mindazoknak, akik részt vesznek a pályázat munkálataiban!

Kiből lehet Junior Master of Light?

A Junior Master of Light díjat a Lisys-Project Kft. alapította, támogatója az ERCO Lighting GmbH Magyarországi Kereskedelmi Képviselete. A díj azoknak a hallgatóknak a tevékenységét, alkotó munkáját kívánja elismerni, akik gondolataikkal, újító ötleteikkel, világítási terveikkel, a megszokottól eltérő szemléletükkel hozzájárulhatnak a hazai világításkultúra fejlődéséhez.

A Junior Master of Light hallgató díjat szakmai zsűri ítéli oda, ami valós szakmai elismerést jelent a győztes pályázónak. A pályázatot nagy sajtó figyelem övezi, a győztes pályázó neve a szakmai fórumokon ismertté válik, komoly hazai – és a fődíjnak köszönhetően – nemzetközi kapcsolatokat alakíthat ki, amelyek a karrierépítésben nagy előnyt jelentenek.

A pályázaton részt vehet minden európai felsőfokú intézmény, pályázathoz köthető tanszékén alapképzésben vagy mesterképzésben résztvevő, vagy doktori intézetében foglalkoztatott korábban diplomázott hallgatója, ha rendelkezik magyarországi lakcímmel. Egy pályázó vagy maximum 3 fős alkotóközösség több munkával is pályázhat a díjra. A hallgatók nemzetiségében nincs kötöttség.

Jelentkezz!

A Fény Mester – Master of Ligth Nívódíj az egyik legjelentősebb világítástechnikai díj, amelyet 2015-ben alapított a Lisys-Project Kft. A díj győztese összetett díjazásban részesül, hiszen az oklevélen és a trófeán kívül az alapító felajánlásából 1 000 000 Ft-ot is nyer.

A Junior Master of Light hallgatói pályázat győztese az oklevélen és a trófeán kívül jogot nyer arra, hogy részt vehessen az ERCO nemzetközi világítástechnikai workshopján a gyár Lüdenscheid-i központjában.

Partnereink

A Fény Mestere lépésről-lépésre

Ismerd meg pár lépésben, hogyan működik a Fény Mestere, illetve a Junior Master of Light pályázat.

null

Nevezés

Töltsd ki a nevezési lapot és a kiválasztott képekkel töltsd fel a PÁLYÁZOK oldalon
null

Előszűrés

Ellenőrizzük a pályázat és a nevezési díj beérkezését, ha valamelyik hiányzik jelezzük.
null

Értesítés

A szakmai zsűri által kiválasztott középdöntős pályázókat értesítjük.
null

Díjátadó

A zsűri a prezentációkat követően megnevezi a győztest és átadja nívódíjat.

Gyakran ismételt kérdések

A pályázaton minden Magyarországon életvitel-szerűen dolgozó személy vagy alkotóközösség részt vehet. A Pályázók bármely 2017-ben, 2018-ban vagy  2019-ben Magyarországon  megépült, nívós kialakítású világítási berendezést is magába foglaló munkával, képzőművészeti alkotással, tárggyal, munkamódszer  projekten keresztüli bemutatásával elindulhatnak,  függetlenül attól, hogy annak tervei korábban mikor készültek el.

Igen, a pályázatra bruttó 10.000 Ft nevezési díjjal lehet benevezni (akár önálló tervező, akár alkotóközösség pályázik). A nevezési díjat a pályázat benyújtásával egy időben kell a  Pályázónak a Lisys-Project Kft. számlájára átutalnia. A kiíró a pályázati díj befizetéséről számlát küld a Pályázónak.

A bankszámlaszám: 10403758-50526684-75691000

A pályázaton részt vehet minden európai felsőfokú intézmény, pályázathoz köthető tanszékén alapképzésben vagy mesterképzésben résztvevő, vagy doktori intézetében  foglalkoztatott korábban diplomázott hallgatója, ha rendelkezik magyarországi lakcímmel. Egy pályázó vagy alkotóközösség egy munkával pályázhat a díjra. A hallgatók nemzetiségében nincs kötöttség.

Igen. Várjuk max. 3 fős alkotó közösségek pályázatát is. Egy Pályázó vagy alkotóközösség több munkával is pályázhat a díjra az adott évben. A pályázatra bruttó 10.000 Ft  nevezési díjjal lehet benevezni, amiről a Lisys-Project Kft. számlát állít ki.

A bankszámlaszám: 10403758-50526684-75691000

Zsűri tagok

Kérdés esetén, ne habozzon keresni minket elérhetőségeinken!

info@afenymestere.hu
06 30 713 1116
1142 Budapest, Tengerszem u. 78.


    Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.