2015-ben Kis Dorottya „Lampa Magnifico” című pályázata lett a zsűri véleménye szerint a legjobb hallgatói alkotás. Egy évvel később a Junior Master of Light megosztott 1. helyezését és az ezzel járó jogot, hogy részt vegyen az ERCO szakmai workshopján Molnár Tamás („Dinamikus fény az iskolában”) és Boruzs Ádám („Érzékeny becsapódások) nyerték. 2019-ben a szakmai zsűri Lencsés Andrea Fizikai valóság című pályaművét díjazták.

Az ERCO által szervezett többnapos szakmai utazásra a világ minden tájáról érkeznek világítással foglalkozó fiatal és feltörekvő szakemberek. Ehhez a kivételes csoporthoz csatlakozhat az, aki megnyeri a Junior Master of Light hallgatói díjat.

Töltsd ki a regisztrációs lapot, a pályázatod benyújtásához!  CSATOLMÁNYOK - feltöltésenkénti limit 50 MB:

  1. Fotók (4 fotó kötelező):
  ----------

  A pályázati anyag feltöltésével nyilatkozom, hogy a pályázati anyag és az abban bemutatott pályamű a saját szellemi termékem, továbbá hogy a pályázat benyújtásakor európai felsőfokú intézmény pályázathoz köthető tanszékén alapképzésben vagy mesterképzésben veszek részt, vagy doktori intézetében foglalkoztatott korábban diplomázott hallgatója vagyok, és rendelkezem magyarországi lakcímmel. (kötelező)

  Hozzájárulok, hogy a Kiíró a pályázatomhoz mellékelt álló és mozgóképeket a pályázó neve és a pályamű címének feltüntetése mellett valamennyi médiumban korlátozás nélkül közzé tegye, és publikálja. (kötelező)

  Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot! (kötelező)

  Ha a küldés gomb nem vált aktívvá, ellenőrizd, hogy minden kötelező mezőt kitöltöttél-e. Ha ezt követően sem sikerül a küldés, a problémát jelezd az info@afenymestere.hu emailcímen!