A Fény Mester 2015 nívódíjat a Palatium Stúdió nyerte a Budapesti 4-es Metró, Újbuda-központ állomásának világítási tervével. Egy évvel később a Lightformer koncepcióval pályázó Healium Decoration lett A Fény Mestere. 2017-ben a Porticus-szal Mátrai Eriket emelte ki a szakmai zsűri. A nívódíj elnyerésével a szakemberek összetett díjazásban részesültek, hiszen az elismerő oklevél és a trófea mellett átvehettek 600 000 Ft pénzjutalmat és  részt vehettek egy-egy nemzetközi világítástechnikai szakmai utazáson.

2019-ben A szakrális lámpacsoport a Kastélydombi Luther-kápolnában című pályaművel a Baló Dániellel és Szűts Nórával együttműködő Lumoconcept lett a pályázat győztese. Ők az oklevélen és a gyönyörű trófeán kívül már 1 000 000 Ft-ot vehettek át.

Töltsd ki a regisztrációs lapot, a pályázatod benyújtásához!  CSATOLMÁNYOK - feltöltésenkénti limit 50 MB:

  2. Fotók (10 fotó kötelező):


  ----------------
  3. Poster file-ok (1 file kötelező):

  ----------------

  Hozzájárulok, hogy a Kiíró a pályázatomhoz mellékelt álló és mozgóképeket a pályázó neve és a pályamű címének feltüntetése mellett valamennyi médiumban korlátozás nélkül közzé tegye, és publikálja. (kötelező)

  Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot! (kötelező)

  Ha a küldés gomb nem vált aktívvá, ellenőrizd, hogy minden kötelező mezőt kitöltöttél-e. Ha ezt követően sem sikerül a küldés, a problémát jelezd az info@afenymestere.hu emailcímen!