Alapító

A LISYS-PROJECT KFT. a megalakulásától kezdve a világítási kultúra fejlesztésének elkötelezett támogatója. A FÉNY MESTERE – MASTER OF LIGHT díj megalapításával ezt kívánta megerősíteni.

A cég célja, hogy munkájával rávilágítson arra, hogy az életünk minden percére hatással lévő fény tudatos tervezés mellett és megfelelő szakmai háttérrel olyan eszközzé varázsolható, amely észrevétlenül teszi jobbá az emberek mindennapjait. Megkönnyíti munkájukat, hangulatot teremt magánéletükben, ébren tartja a figyelmüket a munkahelyen, változást sejtet a színpadon. A környezethez illeszkedő világítás, az ergonomikus megoldások mind olyan szempontok, amelyeket a LISYS-PROJECT KFT. kollégái is nagyra értékelnek és munkájukban is erre törekszenek. A cég filozófiája, hogy maximális energiahatékonyságú, korszerű és a hosszú távú költséghatékony működtetés alapelveinek megfelelő világítástechnikai megoldásokkal álljon elő.

A LISYS-PROJECT KFT. megalakulása óta eltelt 2 évben, a 15-20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező projekt-mérnök csapat innovatív megoldásokkal, világszínvonalú termékkínálattal és minőségi szolgáltatással valósította meg a partnerek elképzeléseit. A fő tevékenységi körök felölelik a professzionális világítás- és hangtechnika szinte összes területét. Legyen szó akár tervezésről, anyagszállításról, komplett rendszerek kivitelezéséig, a munkák teljes vertikumát kínálja a cég.

Legfontosabb működési területeik:

  • Díszvilágítási rendszerek
  • Közvilágítási rendszerek
  • Sportvilágítási rendszerek (külső- és belső téren egyaránt)
  • Beltéri építészeti világítási rendszerek (irodák, intézmények, hotelek, éttermek)
  • Színház- és koncert-világítási rendszerek
  • Színházi hatáshang rendszerek
  • Épülethangosítási rendszerek

A világ legnagyobb gyártóit tudhatja partnerei között. Segítségükkel minden világítási koncepciótervet meg tud valósítani: a kollégák megtalálják a megoldást, felkutatják a megfelelő technológiát, kitalálják, hogy mi szolgálja a legjobban a megbízók igényeit.