Kiderült idén ki nyerte a Lisys-Project világítástechnikai díját

A Healium Decoration nyerte A Fény Mestere – Master of Light 2016 díjat. Idén két pályázó Molnár Tamás és Boruzs Ádám érdemelte ki a Junior Master of Light 2016 díjat.

A 2017. február 22-én minden szempontból különleges vacsorával egybekötött díjátadón adták át a díjakat. Itt derült fény arra, hogy a Lisys-Project Kft. által alapított A Fény Mestere – Master of Light díjat és az ERCO által támogatott hallgatói díjakat idén kinek ítélte oda a szakmai zsűri, és átadásra kerültek az MMK ELT, a MABE és a GE által támogatott különdíjak is.

A Nívódíj győztese: Healium Decoration – Lightformer koncepció, Dodekaéder

A Fény Mestere – Master of Light szakmai zsűrije dicséretében részesült, az MMK ELT elismerő oklevelében részesült és a GE által támogatott Eco Különdíjat kapta: Kudlacsek Janka, Örvény-lámpa című pályaművéért.

A Fény Mestere – Master of Light szakmai zsűrije dicséretében részesült Bokor Gyöngyi, LedbyLed pályaműve.

A MABE díjazottja Gothárd Erzsébet, aki “Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. VI. emeleti egészségközpont közlekedők és irodablokk belsőépítész tervei” című pályaművéért a Design Különdíjat kapta.

A Junior Master of Light 2016 győztesei: Boruzs Ádám “Érzékeny becsapódások” és Molnár Tamás “Dinamikus fény az iskolában” című pályaművekkel.

A III. helyért járó oklevelet a Jakab Zsófia- Horváth Attila alkotópáros kapta OptiCube című alkotásért.